Dom > O nama
O nama
Obratite nam se
Tel: + 86-21-32513559
Faks: + 86-21-32513556
E-mail:titanos@titanos.com.CN
Web stranica:www.etitanos.com

Grupa Titanos, osnovana 1989. godine, specijalizovana je za prodaju i servisiranje hemijskih neorganskih praškastih materijala. Sa proizvodnjom titanijum-dioksida (inače poznatog kao "kralj belog pigmenta") kao našu osnovnu kompetentnost, zajedno sa našim drugim linijama proizvoda visoke kvalitete, kao što su barijum sulfat, litopon, kalcijum karbonat, kaolin i drugi proizvodi od fine praha , Titanos Grupa je spremna da postane vodeći svetski proizvođač hemijskih sirovina. Na osnovu temeljnog razumijevanja razvoja i potreba hemijske industrije, grupa Titanos je razvila proizvode kao što su metalni aluminijski pigmenti, antikorozivne boje i hlorisana polipropilenska smola, koja su servisirala globalnu industriju premazivanja, ink-štampanje, plastike i masterbatch preko 10 godina. Posle više od dve decenije posvećenosti mandatizaciji "Titanosove ekspertize, kvaliteta i usluge", Titanos Grupa se razvila u najveći distributivni kanal i pružaoca usluge Titanium dioxide u Kini, i naređuje značajno prepoznavanje tržišta i tržišni udeo u industriji.

TA120 Anatase Titanium Dioxide
TA120 Anatase Titanium Dioxide

Grupa Titanos ima sedište Šangajske OasisInternationaBusiness Plaza u okrugu Putuo i roditelj je 10 podružnica u vlasništvu i holdinga, uključujući Shanghai Titanos Industry Co. Ltd., Shanghai Hyychem Co. Ltd., industriju izvora iz Šanhije Titanium & Trade Co. Ltd., Šangaj Xinli Titanium Chemical Technology Co. Ltd.

TITANOS Ester Alcohol Coalescent

Guangzhou Titanos Industrial Ltd., Xiamen Titanos Industry Co. Ltd., Hangzhou Titanos Industry Co. Ltd., Titanos (Hong Kong) Limited, Titanos (Malaysia) Limited i Peking Titanos Northern Chemical Co. Ltd. međunarodno prisustvo se prostire na 4 predstavništva u Cleveland, Ohio, SAD; Hamburg, Nemačka; Milan, Italija; i Nju Delhi, Indija. U Kini imamo 5 predstavništava strateški lociranih u Chongqing, Qingdao, Yuyao, Dongguan i Foshan.

Grupa Titanos je 2010. godine osnovala "Centar za istraživanje i razvoj Titanos" u Šangajskom okrugu Qingpu radi poboljšanja njegovog osnovnog mandata i vizije podsticanja kontinuiranih tehnoloških inovacija i promovisanja kvalitetnih profesionalnih usluga.

TITANOS Ethynyl Cyclohexanol
TITANOS Ethynyl Cyclohexanol

Grupa Titanos je u saradnji sa prestižnim Šangajskim Jiao Tong Univerzitetom 2011. godine osnovala "Shanghai Jiaotong University-Titanos Industry New Materials United Research Centre" kako bi dodatno potaknula našu posvećenost inovacijama, kao i potvrdjujući našu potez za kombinovanje proizvodnje, obrazovanja , i istraživanje dugoročne strategije Grupe.

QUINDO VIOLET BH-301


Osnivajući se na više od 20 godina poslovanja i stručnosti, Titanos Grupa je dobro opremljena i jedinstveno pozicionirana da isporuči naše vrhunske proizvode i usluge iz štaba Šanghaja u ostatak sveta, koja se prostire na svim kontinentima. Sa našim trenutnim izvozom u Aziju,

Americi, Evropi, Okeaniji i Africi, grupa Titanos već je uspostavila stabilne i dugoročne strateške odnose sa brojnim Fortune 500 kompanijama. U 2011. godini godišnja prodaja grupe Titanos premašila je milijardu kineskih juana. Podstaknuta inovacijama naših proizvoda, pružanjem kvalitetnih usluga i efikasnim prodajnim kanalima, prodaja kompanije Titanos se očekuje da će se sve više razvijati i usporavati.

6360067260974758211602159.jpg

Copyright © Šangaj Titanos Industry Co, Ltd Sva prava pridržana.