Dom > Industrija znanja > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Tel: + 86-21-32513559
Faks: + 86-21-32513556
E-mail:titanos@titanos.com.CN
Web stranica:www.etitanos.com
Stalan rast u industriji Titan dioksid u Kini
Nov 17, 2015

Domaći Titan dioksid posao nakon 20 godina napora, Titan dioksid poslovanja u Kini je postala svjetski najveći Titan dioksid proizvodnje zemlja, ali Titan dioksid tehnologija je još uvijek određeni jaz između naprednih zemalja. Ali kineski Titan dioksid industrija također nastavlja pronalaziti njihove tehnološke snage i proizvesti iste kvalitete i snage Titan dioksida.

Metoda proizvodnje Titan dioksid i klorida sumporne kiseline metodom, međutim većina Titan dioksid produkcijske kuće su metodom sumporne kiseline. Proizvodnja Titan dioksid metodom sumporne kiseline u procesu proizvodnje će generirati mnogo dimnih plinova i vode, što je zagađenje okoliša vrlo ozbiljno. Proizvodnju titanijevog dioksida po klorid može biti kontinuirani proces i u odnosu na kloriranje proizvodnja sumporne kiseline proces je relativno jednostavan, lakši za kontrolu kvaliteta proizvoda, učinkovito možete smanjiti stvaranje otpada i znatne energetske uštede. To je zato što klorid u zaštiti okoliša, Potrošnja energije i za neke aspekte kao što su kvaliteta proizvoda, imaju izrazitu prednost, snaga Titan dioksid za Titan dioksid proizvodnje je uglavnom korišten je kloriranje. U posljednjih nekoliko godina, Kina će postupno koristiti kloriranje Titan dioksid tehnologije.

Struje u industriji Titan dioksid, i uz korištenje klorid proces titanijev dioksid su popularniji od denitration Titan dioksida po naša briga. Denitrifikacije Titan dioksida koristi se kao katalizator u selektivnom katalitičkom redukcijom, selektivna katalitička Redukcija je naširoko koristi u procesu denitrifikacije. Profesionalci, katalizator potreban po kubnom metru dionica Titan dioksid 0,5 tona prema gore navedenog izračuna, prosječni godišnji potražnja 80.000 tona zaliha titana, svake godine u budućnosti i dalje će rasti potražnja za Titan dioksid.

Na temelju gore navedene analize, proces Titan dioksid industrije u Kini raste.


Relevantne industrije znanja

Copyright © Šangaj Titanos Industry Co, Ltd Sva prava pridržana.