Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Tel: + 86-21-32513559
Faks: + 86-21-32513556
E-mail:titanos@titanos.com.CN
Web stranica:www.etitanos.com
Kina odgovara na AMERIČKI istrage kineski PET smole
Feb 03, 2017

Glasnogovornik iz Chinaand #39; s Ministarstvo trgovine je rekao Peking je andquot; plaća blizu attentionandquot; do sad dešavanje #39; s rukovođenje na protudampinške i kompenzacijske carine slučaj PET smole uvezena iz Kine.

Sad Ministarstva trgovine na Aug. 10 objavila preliminarne odluke u kompenzacijske dužnost istrage PET smole iz Kine. To objavljeno u Saveznoj registar računa subvenciju cijene za svaki kineski izvoznik, u rasponu od 4,27 posto 18,88%.

andquot; Kina ne primjećuje da je sad Zanemario Chinaand #39; s obrane i inzistirao nepravednim i diskriminatornim praksama i lažno zaključio subvencije u oblicima vlada krediti, niske cijene sirovina i jeftine elektroprivredama, andquot; Shen Dannyang rekao u 19 kolovoz press konferenciji u Pekingu.

andquot; Kineska vlada plaća zatvoriti pozornost na ovo, andquot; Rekao je, prema službeni prijepis ocjena.

Takođe je pozvao Sjedinjene Države da se strogo pridržavaju pravila svjetske trgovinske organizacije, andquot; pažljivo rukovati ovaj slučaj, andquot; i pošteno konačnu presudu.

andquot; Kina je voljan raditi sa sad-om aktivno promiču bilateralna trgovina dijaloga i suradnje, pravilno rukovati trgovina trvenja i održavati zdrav razvoj bilateralnih trgovinskih, andquot; Chen je dodao.

Odjel Commerce također usklađuju određuje kompenzacijske subvencije primio Indija izvoznici PET smole u Sjedinjenim Državama u rasponu od 5.5 do 115.04 posto. Nije našla subvencije predviđeno PET smole izvoznika u Omanu.

Kanada, koja je uključena u iste istrage, nije dobila idejnom rješenju.


Povezane vijesti

Copyright © Šangaj Titanos Industry Co, Ltd Sva prava pridržana.