Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Tel: + 86-21-32513559
Faks: + 86-21-32513556
E-mail:titanos@titanos.com.CN
Web stranica:www.etitanos.com
Učinak Površinske obrade Titan dioksida
Nov 17, 2015

Površinska obrada Titan dioksid je posebno visoko kvalitetni Titan dioksid Titan dioksid prah integrirane proizvodnje. Da li kloriranje sumporne kiseline metode, anatase ili rutil tipa proizvoda, obrada površina metoda je u osnovi isti.

Učinak Površinske obrade Titan dioksida

Mnoge inozemne literature pogled: Titan dioksid nanočestica u UV zračenja, formacija (OH) odgovor, koji OH oksidacija ili degradacije koja u kontakt sposobnosti organskih polimera, Naime Titan dioksid fotokemijska aktivnost površine. Na primjer, Titan dioksid koristi u boji, boja film razgradnje polimera katalizatora, ubrzana filma boja, sjaja i prah. U prisustvu UV svjetla i vode, krute uloge postaje vidljivija.

Koristili smo se nositi s na TiO2 i SiO2 A12O3 oksida za površinsku obradu rutil Titan dioksida od bijele kvasca, kiselina, odnosno cakline, disperzija i vremenskim prilikama test i otkrili da neobrađen Titan dioksid disperzije i otpornost na vremenske prilike su vrlo loše. Od neliječenih Titan dioksid boje, originalni sjaj, sjaj omjer je niži nego tretirano Titan dioksid boje.

Titan dioksid obrada površina dizajnirana da reducira Titan dioksid na površini fotokemija i poboljšati disperzijska svojstva u Primjeni titanijev dioksid. Titan dioksid površinska obrada općenito se odnosi na disperziju čestica površine nanešenog sloja ili višeslojne SiO2 anorganskih oksida za neke sorte, kao što su A12O3, odnosi svojih najudaljenijih folijom organske materije. Na taj način, ne samo može povećati životni vijek proizvoda, ali također poboljšava performanse Titan dioksid površinu.


Povezane vijesti

Copyright © Šangaj Titanos Industry Co, Ltd Sva prava pridržana.