Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Tel: + 86-21-32513559
Faks: + 86-21-32513556
E-mail:titanos@titanos.com.CN
Web stranica:www.etitanos.com
Uspješnost Titan dioksid aplikacija u plastične Ukošenje testiranja
Nov 17, 2015

U daljnji korisnik titanijev dioksid, kao što su korištenje proizvoda kao što su boje, premazi, plastičnih profila, su obično izložena vanjskom okruženju. Tijekom cijele službe život, suncu, zraku, kiša, snijeg, teškim prirodnim uvjetima kao što su temperatura, vlažnost, vjetar erozije, još uvijek pogađaju prašine, soli ili ulja, deterdženata i mnogim drugim umjetnim uvjetima erozije. Plastificiranje, plastični površinu starenje, piling dogodi, promijeniti boju, smanjiti sjaj, bijeli, napuknut, krhki, prah i tako dalje. Premaz plastike oduprijeti prirodnim starenjem sposobnost u uvjetima kolektivno poznati kao zadaje. Otpornost na vremenske prilike, ne samo uslijed djelovanja Titan dioksid i druge pigmente, vozilo od smole i stanje objekta biti obojana, donji sloj, sloj debljine kao i prirodni uvjeti ovih interakcija su snažno dominira vrijeme. Otporan na vremenske prilike Titan dioksid pigment je izuzetno važna Primjena pokazatelja uspješnosti.

Za Titan dioksid uzrokuje plastični profil žutilo fenomen, je mehanizam prilično lako analizirati, obično jer je sirovina za proizvodnju plastičnih profila i druge topline u procesu starenja, onda koristiti ultraljubičasto zračenje u procesu. Ako se primjenjuje više nezasićenih smole, pri visokim temperaturama, smolarenju nezasićenih aromatskih spojeva i molekule su sklonije termalne degradacije rezultira žutilo plastične profile.

Vremenska prognoza otpor test je jedna od najdužih u Titan dioksid indikatora indikator, u prirodnim uvjetima, posebno u vremenskim prilikama test, obično zahtijevaju tisuće ili desetke tisuća sati. Tako skratiti ciklus vrijeme otpor test, počeo u potrazi za načine kako promovirati starenje metode ispitivanja postojeće metode koje se mogu primijeniti u industriji plastike je "GB/t 16422.2 1999 plastike metode izlaganja laboratorijski izvori svjetlosti dio 2: lampe xenon arc". Starenje testirati uzorak nakon testiranja u skladu s "GB/T 15596 1995. izlaganje mlakonjo, staklene ili plastične prirodno zadaje ili umjetno svjetlo nakon utvrđivanja promjene u boji i performansi."


Povezane vijesti

Copyright © Šangaj Titanos Industry Co, Ltd Sva prava pridržana.