Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Tel: + 86-21-32513559
Faks: + 86-21-32513556
E-mail:titanos@titanos.com.CN
Web stranica:www.etitanos.com
Rutil Titan dioksid s Provodljivog svojstva
Nov 17, 2015

Vjerujem da puno prijatelja je nejasno, naš zajednički rutil Titan dioksid ima dobre električne vodljivosti x, svojstva poluvodiča rutil tipa Titan dioksida sama ima dobru. Tako svoj više prikladan za korištenje, ali u korištenju je pažljivo odabrati metodu za korištenje koje može izvesti pravi učinci rutil Titan dioksid prah, kao što su rutil Titan dioksid prah vodljivost je također kritična. Kroz ovu značajku, u velikoj Mjeri, igrati veću ulogu, dati punu igrati važnu ulogu rutil tipa Titan dioksida.

Rutil Titan dioksid sama ima važna svojstva poluvodičkih proizvoda, može donijeti korist u velikoj mjeri. Na primjer, rutil tipa Titan dioksid se može koristiti u raznim područjima kao što su industrija, je još važno i presudno posebno za proizvodnju kondenzatora, elektroničkih komponenti, specijalnih materijala potrebnih za proizvodnju kondenzatora kondenzator sama zahtijeva provodljivog svojstva, kao i njegova otpornost ima određene poslovne zahtjeve.

Međutim vodljivosti može izmijeniti, ako je temperatura je povećana, a zatim vodljivost rutil tipa Titan dioksid sama će se povećati. Što je više razuman, pogotovo ako odaberemo neki relativno sofisticirane instrumente tada, mi smo posebno potrebna ova vrsta poluvodičkih napredak to razumno može. Za neke keramičke industrije, također se čini važno.


Povezane vijesti

Copyright © Šangaj Titanos Industry Co, Ltd Sva prava pridržana.