Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Tel: + 86-21-32513559
Faks: + 86-21-32513556
E-mail:titanos@titanos.com.CN
Web stranica:www.etitanos.com
Super-taloženja Parafina na površinska obrada Titan dioksid i njegova Primjena na Masterbatch
Nov 17, 2015

Hyperdispersant je počeo u 1970 dvadesetog stoljeća, u 1980 sistema dvadesetog stoljeća predložio u sredinom 1990-ih dvadesetog stoljeća, hyperdispersants za svoju jedinstvenu funkciju, ističu u mnogim raspršivače, postao jedan od najznačajnijih aditiva.

Titan dioksid kao anorganski pigment masterbatches su naširoko koristi. Ali u procesu, na finije čestice pigmenta zajedno, proizvode veće čestice utjecati na kvalitetu proizvoda, koji se mogu koristiti direktno, moraju biti decentralizirani. Proces disperzije pigmenta može se podijeliti na tri faze: stabilizacija vlaženja, stanjivanje i stanjivanje. Površinska obrada je proces stabilizacije razrijeđenom pigmenata, čestice pigmenta na površinska sedimenata ili presvučeni singl molekule ili molekule tvari, uključujući tenzidi, modifikatori, derivati pigmenta sama.

Upotreba raspršivače na površinska obrada Titan dioksid, poboljšanje dispersibility Titan dioksida, eksperimenti otkrili koristiti raspršivače za površinsku obradu titana optimalne uporabe, uvjeti optimalnog procesa (temperatura, pH-vrijednost).

Hyperdispersant je molekularna struktura je podijeljena na dva dijela dio za sidro grupe, takav kao-NR2, - COOH, - SO3H, i tako dalje, ovi polarnim grupama kroz jonski obveznice, vodikova veza i van der Waalsove sile, i čvrsto adsorbiranih na površini, sprječava superplasticizer riješiti. Drugi je solvated lanaca, koji izravno određuje stabilnost raspršenih pigmenata u otapalu. U tom smislu, uvjet za raspršivanje otapala, solvated lanci imaju visok afinitet kako bi se osigurala dobra solvation, Super-taloženja Parafina u pigmenta čestice formiraju određene debljine zaštitni sloj na površini, solvated lanci protežu se raspršivanje otapala. Kada pigmenta čestice adsorbiranih superplasticizer približio, zbog adsorpcijski sloj odbojnost čestice odbijaju jedni od drugih, kako bi se postigla stabilna disperzija čestica pigmenta u mediju.

TiO2 Zalijepi, granula površine obogaćivanje besplatan, jednostavan i Super taloženja Parafina sidrenja grupe (- COO-) je na površini čestica Titan dioksid u obliku čvrste sloj zaštite kroz Super taloženja Parafina solvated lancem (ugljikovodika lanac) prostorne barijere, kako bi se postigla stabilna disperzija efekt Titan dioksida.


Povezane vijesti

Copyright © Šangaj Titanos Industry Co, Ltd Sva prava pridržana.