Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Tel: + 86-21-32513559
Faks: + 86-21-32513556
E-mail:titanos@titanos.com.CN
Web stranica:www.etitanos.com
TITANOS prah teče Agent 6088

TITANOS prah teče Agent 6088

Opis Titanos prah teče agenta 6088 uzima kremična kao nosač i ravnomjernije iste marke tekućina teče sjaja agent BLP-402. Agent je jedan za Univerzalne namjene, koja može biti intenzivno koristi za thermoset premazi u prahu kao što su čisti epoksidni, hibridna i čisti Poliester...

Pošaljite upit Chat Sada

Opis

TitanosPrah teče agenta 6088 uzima kremična kao nosač i ravnomjernije iste marke tekućina teče sjaja agent BLP-402. Agent je za Univerzalne namjene, koja se može intenzivno koristiti za thermoset premazi u prahu kao što su čisti epoksidni, hibridni andamp; čisti Poliester (TGIC/primid). U svim vrstama premaza u prahu, ako 0,5-1,5% 6088 priscription bruto je dodao, može učinkovito niže surficial tensility i tensility sučelja u stanju fuzija za plastificiranje, poboljšati propusnost od praškastih prevlaka i obložene materijale, povećati sposobnost adhezije, smanjenje teče indeks, smanjiti Narančaste kože i eliminirati u rupice.

Aplikacija

To može biti intenzivno koristi za thermoset premazi u prahu kao što su čisti epoksidni, hibridni andamp; čisti Poliester (TGIC/primid).

Tehnički podaci:
Izgled: prostran bijeli prah
Aktivci: 66-68%
Prolazan: ≤1.5%
Gustoća: 0.58-0.64g/cm3

Pakiranje:

Bijela PE vreća, N.W.25kg/bag.

Skladištenje:

Proizvodi mogu biti stabilno pohranjeni za najmanje jednu godinu kada se čuva u zatvorenim posudama na suhom mjestu na temperaturi ispod 30° c. Izbjegavajte izlaganje izravnoj sunčevoj svjetlosti.

* Tipičnih svojstava ne može se smatrati specifikacije


Hot Tags: TITANOS prah teče agenta
Srodni proizvodi

Copyright © Šangaj Titanos Industry Co, Ltd Sva prava pridržana.